Mediterraan restaurant Delphi’s aan de Neude – Utrecht

In 1981 opende E. Grigoriou sr. het allereerste Griekse restaurant van Nederland: Delphi’s. Zijn concept was nieuw in ons land: authentieke Griekse gerechten, snelle bediening en aantrekkelijke prijzen.

De formule van het Grieks restaurant sloeg aan, vanuit de gehele regio Utrecht kwamen gasten voor heerlijk eten naar Delphi’s aan de Neude. Veel restaurateurs volgden het voorbeeld van Grigoriou.

mask-02

De kracht van Delphi’s

Delphi’s Utrecht bleef koploper door kritisch te blijven op kwaliteit & service, maar ook door aandachtig te luisteren naar de inbreng van onze gasten. In 1999 werd de formule aangepast: naast de traditioneel Griekse gerechten, selecteerde onze chef ook gerechten afkomstig uit de Mediterrane keuken. Het wijnaanbod werd fors uitgebreid.

De inrichting en presentatie werden aangepast. Tevens werd de capaciteit van het Grieks restaurant uitgebreid middels een ingrijpende verbouwing. Restaurant Delphi’s Utrecht staat garant voor een perfect verzorgd verblijf in een ontspannen setting.

mask-02

Delphi’s anno
nu – een Mediterraan restaurant

Tegenwoordig is Delphi’s Utrecht nog steeds een begrip aan de Neude en in de omgeving. Met de rijke geschiedenis die Delphi’s kent in het achterhoofd, zijn wij trots op het restaurant zoals het nu is. Wij niet alleen, Delphi’s kent een grote groep van trouwe gasten die met enige regelmaat ons restaurant bezoeken. Wij hechten veel waarde aan onze gasten, en stellen ons nog steeds open op voor feedback. Wij vragen u dan ook om aan de bel te trekken wanneer er iets niet naar wens is, of juist kenbaar te maken wanneer u aangenaam verrast bent door uw ervaring in ons restaurant.

Tegenwoordig zijn de meningen en ervaringen van gasten zeer waardevol. In een samenleving waar reviews en beoordelingen overal terug te vinden zijn, is het belangrijk om hier als ondernemer gehoor aan te geven, en de bewegingen en geluiden op de voet te volgen. Ook ons restaurant kunt u op verschillende review sites terugvinden. Neem eens een kijkje op iens, couverts, Grieksegids of natuurlijk onze eigen Facebook pagina.

mask-02

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief