De Mediterrane keuken aan de Neude in Utrecht

Wanneer u de Neude in Utrecht bezoekt, en op zoek bent naar een restaurant voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Loop dan eens bij Delphi’s binnen, Mediterraan restaurant Delphi’s is een plek waar u ’s middags heerlijk kunt lunchen, en kunt genieten van een uitmuntende kop koffie. De sfeer van Delphi’s doet denken aan een grand café, de locatie aan de Neude maakt Delphi’s een bijzonder fijne plek om eens lekker op het terras te komen zitten.

‘S avonds kunt u bij Delphi’s genieten van de beste authentieke Griekse specialiteiten, die elke dag vers en met grote zorg voor u bereid worden. Naast de traditionele Griekse gerechten kunt u bij Delphi’s ook genieten van verschillende Italiaanse gerechten en al het goeds wat uit de Mediterrane komt.

mask-02

Onze keuken

De Mediterrane gerechten worden dagelijks vers voor u bereid door een ervaren keukenbrigade. Onze keukenbrigade is continu op zoek naar nieuwe smaken en stijlen om u aangenaam mee te kunnen verrassen. De producten worden met zorg gekozen: het vlees is afkomstig van de biologische slagerij. Ook onze vis is van superieure kwaliteit, want wij werken uitsluitend met duurzaam gevangen vissoorten. Onze keuken werkt bij voorkeur met regionale producten en regionale leveranciers die het milieu een warm hart toedragen.

delphi-02

Dranken & koffie

Bij lekker eten horen goede wijnen, zeker als we denken aan de Mediterrane keuken. Veel van onze kwaliteitswijnen van de uitgebreide wijnkaart worden per glas geschonken. De bedieningsmedewerkers adviseren u graag bij het maken van een keuze die mooi aansluit op de gerechten.

De koffie van ‘Portioli’ wordt met zorg voor u bereid. Wij malen de koffiebonen vers voor u. Onze koffiebonen komen van de Italiaanse firma Portioli, zij selecteren, branden en leveren al sinds 1958 de beste koffiebonen uit Italië.

delphi-01

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief