Portioli koffie van Delphi’s aan de Neude – Utrecht

Bij Delphi’s in Utrecht draait alles om de smaakervaring van onze gasten. Dit betekent dat niet alleen de gerechten van hoogstaande kwaliteit zijn, maar ook de complete ervaring eromheen. Een smaakervaring bestaat uit heerlijke smaaksensaties, evenals een goede sfeer en een prettig gevoel. Wanneer u te gast bent bij Delphi’s zult u snel zien wat wij met deze gedachte bedoelen, mede door onze luxe Portioli koffie.

portioli

Kwaliteits koffie

Onze koffie speelt een grote rol als we het hebben over de smaakkwaliteit van Delphi’s. Nederland is een koffieland. Al generaties lang zijn Nederlanders op hun eigen wijze bezig met koffie. We hebben allemaal onze eigen smaak ontwikkeld, en weten goed wat we wel en niet lekker vinden als het om koffie gaat. Echter, is het belangrijk om te erkennen dat de Italianen altijd een grote voorsprong gehad hebben als het gaat om koffie van hoogstaande kwaliteit.

portioli

Maak kennis met Portioli

Delphi’s wil Nederland kennis laten maken met Italiaanse kwaliteitskoffie. Al sinds 1958 staat Portioli bekend als leverancier van de beste espresso koffiebonen, vandaag de dag is Portioli nog steeds een wereldwijd begrip. De espresso bonen van Portioli in combinatie met de juiste machine zorgen ervoor dat u telkens weer van een perfect kopje koffie kunt genieten. Koffie van Portioli wordt bereid volgens de espressomethode. Espresso zetten is een delicate bezigheid, de temperatuur, druk, hoeveelheid bonen en de tijd waarin het kopje koffie gezet wordt, moeten perfect op elkaar afgestemd zijn. Dit is iets waar Delphi’s in de loop der jaren zeer bedreven in is geworden, en dat kunt u proeven!

portioli

Kom het verschil proeven.

Wanneer u van een goede kop koffie houdt, nodigen wij u graag uit om bij Delphi’s in Utrecht uzelf eens te goed te komen doen aan een kopje Portioli. Bij Delphi’s kunt u het gehele proces van het bereiden van een goede espresso met eigen ogen zien. De bonen worden door ons vers voor u gemalen, de machine wordt vervolgens met grote zorg afgesteld op de kop koffie waar uw voorkeur naar uitgaat.

We zien u graag eens binnenlopen.

portioli

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief